Share

Liberalii s-au întâlnit sâmbătă, la Iași, unde și-au lansat candidații la europarlamentare. La mitingul care a început la ora 17.00 și a strâns aproximativ 10.000 de persoane, a participat și președintele Klaus Iohannis

VIDEO AICI

Acesta le-a cerut românilor să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție. De asemenea, s-a arătat foarte încantat de oraș, de oameni și atmosferă, subliniind faptul că de fiecare dată revine cu plăcere aici. Acesta a mai afirmat că a mers pe jos până la Teatrul Național și că nu a avut nevoie de forțe de ordine sau gărzi de corp, făcând aluzie la modul în care a fost păzit Liviu Dragnea joi. ”Venind pe jos, am trecut pe lângă Trei Ierarhi. Nu știu cum se face, dar nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri, oameni foarte primitori, foarte calzi”.

Redăm câteva din declarațiile Președintelui României

 • O echipă foarte bună care s-a prezentat astăzi aici. M-am bucurat foarte mult că m-au invitat și pe mine.
 • Cineva a numărat, cred că asta este a șasea sau a șaptea vizită pe care o fac aici la voi, în dulcele târg al Ieșilor.
 • Ei m-au invitat să vă vorbesc despre referendum și cu siguranță o să o și fac.
 • Dar vedeți, dragii mei, lumea este doar câteodată așa cum vrem noi, altădată parcă nu-i chiar așa.
 • Mă întreabă unii așa: ce e cu referendumul? Trebuie să mergem puțin în urmă ca să înțelegem de ce important ca să votăm.
 • Mi-amintesc că au venit niște oameni inimoși să îmi spună că Iașiul are nevoie de autostrada. Și așa este. Și atunci de ce nu se face autostrada?
 • Simplu, pentru că PSD guvernează.
 • O justiție dreaptă, o justiție independentă, asta ne dorim. Nu vrem nimic complicat.
 • Dacă pierdem independența justiției, dacă pierdem justiția dreaptă, atunci pierdem și șansa pentru autostrăzi, pierdem și șansa pentru spitale și șansa de a avea grădinițe și școli bune.
 • Atunci începem să pierdem bani și, în definitiv, dacă îi lăsăm pe ei să strice țara, la urmă, dragii mei, nu vor plăti ei. Vom plăti noi. Românii vor plăti. Din acest motiv, vă spun: Așa nu se poate.
 • Votul vostru, al românilor contează.
 • Alaltăieri am avut în inima României un Summit. Am adus Europa în România. Au venit în România toți liderii europeni și am învățat un lucru important. În Europa România contează, în Europa votul românilor contează, locul nostru este în Europa. Voi sunteți Europa.
 • Ca să arătăm lumii că noi nu suntem un neam de hoți, ci un neam cinstit care vrea să fie în Europa, trebuie să mergem
Citeste si   Cristian Băcanu și-a lansat, oficial, candidatura la Primăria Sectorului 5. Orban: „Sectorul 5 are găuri negre, care nu mai pot fi tolerate”

Ludovic Orban, președintele partidului a declarat că ”Îi sărut pe obraz pe toți ieșenii care au ieșit la luptă împotriva ciumei roșii. Îi sărut pe obraz pe toți românii care au curajul să le spună acestor oameni că trebuie să plece de la putere.”

În aceeași notă au fost și declarațiile lui Rareș Bogan. Acesta a mulțumit Iașului pentru că este singurul oraș din țară care i-a alungat de 2 ori într-o lună pe PSD-iști.

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

Alte declarații ale canditatului la europarlamentare

 • De doi ani și jumătate Liviu Dragnea îi umilește pe români.
 • Astăzi, la Galați, felicitări gălățenilor pentru modul în care i-au primit, au fugit pe la ghena de gunoi. Gălățenii le-au spus: pe aici nu se trece.
 • L-au atacat astăzi pe președintele României spunându-i că nu este român. Infractorule, Klaus Iohannis e mai român ca tine și ca gașca ta, care va ajunge mai devreme sau mai târziu la pușcărie.
 • România mai este azi pe orbita europeană datorită președintelui României care i-a oprit, datorită PNL, care a făcut sesizări la CCR și la Comisia de la Veneția.
 • Astăzi au atacat doi oameni, pe președintele Klaus Iohannis și pe subsemnatul. De ce? Pentru că mi-am permis să o salut respectuos, cum facem noi, bărbații români, bărbații liberali, pe cancelarul german Angela Merkel. În viziunea lor, care nu-și respectă mamele și fiicele, a saluta o femeie, un premier al unei țări prietene este o impietate”
Citeste si   VIDEO Alegeri locale 2020. Nicușor Dan o somează pe Gabriela Firea să răspundă la trei întrebări legate de datoria Primăriei Generale

Toți cei prezenți au vorbit despre lacunele pe care România le are din cauza guvernării PSD și au reiterat importanța pe care o are votul din data de 26 mai.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ