Share

Şi în această săptămână, polițiștii locali au continuat acțiunile în cartierele din municipiul Iași, respectarea normelor de curățenie și asigurarea unor activități comerciale cu respectarea prevederilor legale.

În acest sens, pe 20 februarie 2017, între orele 15:00-17:00, lucrătorii din cadrul Serviciului VI Poliție Locală au acționat cu efective mărite în cartierele Mircea cel Batrân și Galata.

Acțiunea a avut caracter preventiv, dar au fost și persoane care nu s-au conformat somațiilor primite, ocazie cu care au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 865 lei. Dintre acestea, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Persoanele sancționate au fost depistate în timp ce tulburau liniștea publică și consumau băuturi alcoolice.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

De asemenea, la data de 21 februarie 2017, în jurul orelor 10.00, poliţiştii din cadrul Seriviciului 5 Poliție Locală care executau serviciul de siguranţă publică în zona cartierului Frumoasa s-au sesizat cu privire la un bărbat care avea semnalmentele unei persoane căutate de către lucrătorii Secției a V-a Poliție, fiind suspect de furt.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

Polițiștii locali au procedat la reținerea persoanei și în urma legitimării a reieșit faptul că se numește T. C., de 45 ani, domiciliat în municipiul Iași.

Persoana menționată a fost condusă la Secţia a V-a Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz. Ținând cont de aspectele constatate, polițiștii locali vor continua periodic acțiunile preventive în toate cartierele din municipiul Iași.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ