Share

Iulian Amariei, un tânăr de 22 de ani din Botoşani, student la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași, a decedat la Spitalul „Sfântul Spiridon”, după ce a fost operat pentru o afecţiune la colon.

După intervenția chirurgicală, tânărul s-a simțit bine, evoluția era favorabilă, însă s-a stins subit în doar câteva zile.

Iulian Amariei a fost internat la Clinica Sfântul Spiridon din Iaşi, unde a suferit, miercuri, o intervenţie chirurgicală, ca urmare a unei afecţiuni a colonului.

Vineri, Iulian era foarte optimist, scriindu-le prietenilor de pe Facebook următorul mesaj: ”Vreau să vă mulţumesc din suflet şi din inimă pentru tot ceea ce aţi făcut în această perioadă foarte dificilă din viaţa mea. Fie că un un singur gând, mesaj sau chiar o donare de sânge. Acum mă aflu la chirurgie, am două zile de la operaţie şi sper ca încet- încet să îmi revin şi mă pun pe picioare. M-a impresionat profund mobilizarea voastră! Aveţi grijă de voi şi multă sănătate.”

Practic, mai multe organe vitale ale tânărului de 22 de ani i s-au necrozat în doar câteva ore, după o operaţie ce părea că a decurs foarte bine, la Spitalul „Sf. Spiridon“. „Este o complicaţie extraordinar de rară, cu o extindere nemaiîntâlnită, pentru că semne sunt nu numai la nivelul intestinului subţire sau al colonului, ci şi pe stomac, esofag, la nivel cardiac şi pulmonar. Eu nu aveam cum să-mi închipui o aşa evoluţie de-a dreptul dramatică“, a explicat directorul medical al spitalului, cel care l-a operat pe student. În spaţiul public s-a vorbit şi de o infecţie nosocomială. Medicii resping însă ferm ipoteza. Familia nu a depus nicio plângere, scrie ziaruldeiasi.ro

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Iulian Amariei a fost elev la Liceul Pedagogic din Botoșani, însă acum era student la Universitatea Gheorghe Asachi din Iaşi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ