Share

Lucian Isaicu, Președintele Apv, acțiune ecologistă alături de Primarul Mihai Chirica:

Nu a fost păcăleală de 1 aprilie!! Aşa cum a anunţat anterior, pe 1 aprilie 2017, Primarul Iaşului, Domnul Mihai Chirica, a fost prezent alături de noi, voluntarii și iubitori ai naturii, la acțiunea de plantare din zona C.A. Rosetti. Vă mulţumim pentru participarea şi implicarea la acţiunea “Plantez în România”, Iaşi, 2017!!

Asociația Atitudini pentru Viață” Vatra Cetății”- A.P.V Iași şi Școala Gimnazială “Alexandru cel Bun”- Grădinița cu Program Normal Nr.21 din Iași iniţiatori ai Proiectului Judeţean de Educaţie Civică “ATITUDINI” au luat atitudine şi s-au alăturat Campaniei “Plantează în România” iniţiată de către Asociația Creștem România Împreună din Braşov cu care am încheiat un acord de parteneriat.

Scopul Asociației Creștem România Împreună fiind promovarea și susținerea drepturilor și intereselor sociale, culturale, economice și profesionale ale românilor aflați în țară sau în afara ei, am considerat oportună şi constructivă colaborarea cu ei, domeniile de interes fiind comune.

Astfel, acest proiect, reprezintă pentru noi toţi, un mod de a valorifica şi dezvolta programe de ecologizare, de protejare a naturii şi de a sădi în sufletele şi conştiinţa fiecărui cetăţean indiferent de vârstă, dorinţa de a proteja mediul şi de a încuraja responsabilitatea şi implicarea comunităţii în dezvoltarea şi susţinerea ei.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Asociația Atitudini pentru Viață” Vatra Cetății”- A.P.V Iași şi Școala Gimnazială “Alexandru cel Bun”- Grădinița cu Program Normal Nr.21 din Iași pentru a veni în sprijinul acestei acţiuni care s-a desfăşurat în toată ţara pe 1 aprilie 2017, au derulat Campania “Fii VOLUNTARUL VERDE! Fii VOLUNTARUL CU ATITUDINE! prin care am reuşit să mobilizăm şi să aducem peste 50 de voluntari cu ATITUDINE la acţiunea de pe C.A. Rosetti, în cadrul Campaniei “Plantez în Romania 2017” – Iaşi desfăşurată în parteneriat cu “Asociația Creștem România Împreună”din Braşov, partener şi susţinător al nostru.

APV mulțumește tuturor care au AU LUAT ATITUDINE: preșcolari, elevi, profesori din unitățile partenere și din alte unități școlare precum: Grădinița cu Program Normal Nr.21 Iași (Coord. prof. Dumitrina Gavril), Grădinița cu Program Prelungit Nr.3 Iași, Grădinița cu Program Prelungit Nr.29 Iași, Școala Gimnazială “Alexandru cel Bun”-Iași, Școala Gimnazială Rediu, Palatul Copiilor Iași, Liceul Tehnologic “Petru Poni” din Iași.

Au luat ATITUDINE şi au fost alături de noi toţi, participanţii la Campania “Plantez în Romania 2017” – Iaşi, Primarul Iaşului, Domnul Mihai Chirica şi d-ra Delia Muntean, reprezentant al Consiliului Local Iaşi precum şi reprezentanţii pentru Iaşi ai “Asociației Creștem România Împreună”, d-nul Franco Dan Frunzetti, reprezentanţi ai Jandarmeriei Române, voluntari de la diverse firme ieşene precum Veolia, MMD Group Europe, SalubrIS Iaşi, părinţi şi copii, voluntari de la diverse instituţii publice ieşene etc.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Această acţiune este cea mai mare acțiune de împădurire desfăşurată la nivel național şi ne bucurăm că am putut fi parte din implicare şi am putut fi de ajutor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ