Share

Acţiunile de modernizare și reamenajare a spaţiilor verzi vor continua în tot mai multe zone din Iaşi. Astfel, în perioada imediat următoare, echipele Servicii Publice SA vor executa lucrări de amenajare peisagistică în Parcul Expoziţiei, Grădina Copou, bd. Carol I, str. Păcurari.

De asemenea, spaţiile verzi vor fi înfrumuseţate în zona străzilor Vasile Alecsandri, Costache Negri, Palat, Canta, Sarmisegetuza, Cerna, Ţuţora, Primăverii, Cantemir.

Lucrări de amenajare şi reamenajare a zonelor cu vegetaţie vor fi executate şi în Parcul Bărboi, Parcul Bicaz, Sinagoga Mare, Scuar Podu Roş, Scuar Dosoftei, Esplanada Oancea, Esplanada Alexandru cel Bun, Esplanada Nicolina, Rond Baza 3, Parc Tătăraşi Sud.

Spațiile verzi menţionate vor fi amenajate şi dotate cu instalaţii de irigare, ce vor fi date în custodie Asociaţiilor de proprietari sau locatari din care fac parte.

„Intervenim şi prin amenajarea de alei pavate pe traseele pe care cetăţenii le-au creat de-a lungul timpului mergând prin zona respectivă. În esenţă, vorbim de un plus de imagine pe care-l dăm oraşului. Pe lângă proiectele mari de care avem nevoie şi despre care discutăm de fiecare dată, lucrurile mărunte care ne fac viaţa mai frumoasă sunt cele legate de aleile dintre blocuri, parcuri, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă.

 

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ