Share

Anul trecut fiica de 13 ani si un nepot au murit inecati intr-o balta, acum, iubitul ei a pierit in aceeasi apa involburata!

Tragedia s-a petrecut ieri, in localitatea Cenad din judetul Timis. Tanarul in varsta de 21 de ani ar fi vrut sa se racoreasca, asa ca a intrat in apa, desi nu stia sa inoate prea bine. Martorii spun ca s-a aventurat prea departe de mal si brusc, nu l-au mai vazut. Speriati, au sunat la 112.  In zadar s-au chinuit pompierii si scafandrii sa il salveze pe tanar.

Marian Ghencea, scafandru: „Probabil a mers in picioare pana la un punct si la un moment dat se rupea malul. Exact la buza respectiva. Trecea apa de la 1,60 la trei – patru metri”. 

Iubita sa in varsta de 41 de ani era la munca si nu stia nimic. “Am fost la munca. a plecat dupa buletin si nu s-a mai intors. A venit baiatul si m-a anuntat ca sotul, concubinul s-a inecat”, a declarat femeia.

Femeie crede ca un blestem s-a abatut asupra sa si a familiei. Anul trecut fiica ei si un nepot au pierit inecati in acelasi loc.

„Acum nu demult l-am ingropat si pe tata, si pe sora-mea. Tot asa s-a ineca”, a declarat fiica concubinei.

Scafandrii spun ca balta din Cenad este extrem de periculoasa.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ