Share

Presedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Facebook, imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu o zi inainte cu un grup de 75 de copii care fac parte din lotul Special Olympics Romania.

”Sarbatorind Ziua Copilului alaturi de micii sportivi de la Special Olympics Romania. La multi ani tuturor copiilor!”, a scris Klaus Iohannis in comentariul atasat fisierului video filmat la intalnirea sa cu cei 75 de copii.

”Evenimentul isi propune sa creasca gradul de sensibilizare si constientizare fata de numarul mare de copii cu nevoi speciale, ale caror talente si abilitati pot fi valorificate doar intr-o societate incluziva. In acest sens, presedintele Romaniei doreste sa atraga atentia asupra necesitatii schimbarii atitudinilor existente fata de persoanele cu dizabilitati si a politicilor din domeniu”, informeaza Administratia Prezidentiala.

Evenimentul a inclus si activitati sportive, desfasurate de catre copii cu si fara dizabilitati, conform news.ro

”Sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului la Palatul Cotroceni are loc cu sprijinul Fundatiei Special Olympics Romania si Consiliului National al Dizabilitatii din Romania”, mai precizeaza sursa citata.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ