Share

Aproape 200 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in ultima saptamana, la nivel national, astfel ca numarul total al imbolnavirilor, de la debutul epidemiei, in 30 septembrie 2016, a ajuns la 6.616, fiind inregistrate si 29 de decese, a anuntat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). 

Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, pana marti au fost confirmate 6.616 cazuri de rujeola in 41 de judete, in ultima saptamana fiind inregistrate 182 de cazuri noi.

De asemenea, de la debutul epidemiei au fost inregistrate 29 de decese – 8 in judetul Timis, 5 in judetul Arad, 6 in judetul Dolj, 3 in judetul Caras-Severin si cate unul in Bucuresti si in judetele Bihor, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati si Mures.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ