Share

Prin clipe de groaza trece o mama din Galati, de cand a aflat ca fiica ei, casatorita si stabilita in Spania, a fost ucisa. Biata femeie nici nu-si poate lua adio de la fata ei – mama a 3 copii. Are nevoie de 10 000 de euro ca sa-i aduca sicriul in tara.

Valentina Chirac, mama a 3 copii, traia de 8 ani in Spania. Alaturi de sot, un cetatean spaniol si de fetita lor, in varsta de 6 ani pareau, in fotografii, familia perfecta..

De curand, insa, o veste socanta a picat ca un traznet peste familia femeii din Romania!

Lisaveta Rizea – mama: A murit… Initial am crezut ca a facut un stop cardiac. Adevarul l-am aflat duminica dupa-amiaza ca-i crima.

Crima e invaluita in mister chiar si pentru anchetatorii spanioli, mai ales ca intre Valentina si sotul ei nu erau probleme. Mama tinerei de 38 de isi aminteste ca in luna aprilie, cand Valentina, sotul si fetita cea mica au venit in Romania, nimic nu i-a dat de banuit!

Lisaveta Rizea: Ne-am simtit ca o adevarata familie, ne-am dus la shopping.

”Am ramas impresionata si ce bine mi-a parut si de el si de ea. I-am spus: uite ai gasit un barbat bun. Te-ai schimbat Valentina mama. Bine, bine era”,
spune o vecina.

Rudele banuiesc, totusi, ca in ultima vreme relatia incepuse sa scartaie: cu cateva zile inainte de tragedie, el trecuse service-ul pe care il avea in Italia si la care ea era contabila pe numele fratelui. De ce, nimeni nu-si explica!

Lisaveta Rizea: Sa stiti ca mai vulcanica era fiica mea. El era o fire linistita, calma. Mi s-a parut ca este un om de nota 10.

Potrivit publicatiei iberice „El Espanol”, Valentina Chiriac a fost gasita moarta, in data de 29 mai, pe patul din dormitor, avand mainile legate la spate si o punga din plastic pe cap.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ