Share

Făclia dreptăţii a fost aprinsă chiar în inima partidului PSD de membrii Mihai Chirica, primarul Iaşiului şi Cătălin Ivan, europarlamentarul ieşean al PSD

Într-o Românie în care guvernul PSD, învestit legitim cu 295 de voturi, este îndepărtat cu brutalitate de propriul partid, PSD, la iniţiativa fără logică a lui Liviu Dragnea şi susţinerea tremurândă a 241 de membri ai Parlamentului, Partidul PRO România deschide uşa celor care s-au săturat de politica pumnului în gură.

Citeste si   Costel Alexe, după vot: Avem o șansă istorică la dezvoltare

În momentul în care aceştia au refuzat să tacă, să se lase cotropiţi de frică şi au ales să vorbească altfel, să se exprime liber împotriva nedreptăţilor din sistem, ei au devenit un exemplu de urmat.

PRO România nu va susține un guvern marionetă al lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Am fost și rămânem consecvenți! Am susținut un guvern rezultat din alegeri, guvernul Sorin Grindeanu. Orice altă variantă propusă de Dragnea și Tăriceanu nu poate fi acceptată de noi, cei care suntem astăzi în PRO România.

Citeste si   Alegeri locale 2020! Cum se VOTEZĂ în orașele și municipiile din județul IAȘI?

Scopul PRO România este acela de a construi un partid nou, bazat pe principii politice sănătoase. Suntem hotărâți să punem bazele grupului parlamentar de la Camera Deputaților! Sunt foarte mulți colegi parlamentari, de la toate partidele, dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat săptămânile acestea în Parlament.

Nu practicăm o politică a racolărilor, însă alături de noi sunt bineveniți cei care cred și simt ca noi, #altfel: oameni care își doresc o Românie puternică într-o Europă Unită, politicieni pentru care România și Europa înseamnă mai mult decât vorbe goale spuse în timpul dezbaterilor politice.

Citeste si   Liderii politici au votat la prima oră. Eugen Pîrvulescu: ”Am votat cu gândul la copiii și bunicii județului Teleorman”

 

Organizația județeană Iași a Partidului Pro România


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ