Share

Anunț concurs șef centru operațional I – Centru Operațional

I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi: În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare ale O.M.A.I. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale M.A.I.,

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iași, în conformitate cu prevederile Anexei nr. 3 a O.M.A.I. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale M.A.I., organizează concurs/examen pentru ocuparea postului de conducere vacant de șef centrul operațional I din cadrul Centrului Operațional, prin recrutare din sursă internă1, din rândul ofiţerilor care corespund cerinţelor de ocupare a postului vacant, astfel:

I. Denumirea posturilor pentru care se organizează concursuri/examene:
– șef centru operațional I – Centru Operațional;


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ