Primăria Comunei Costuleni și Consiliul Local al comunei organizează  pe 16 și 17 iunie, Zilele Comunei Costuleni și ”Sărbătoarea Teiului”

Evenimentul are loc pe Terenul de Sport din Costuleni, loc unde va fi amenajat un parc de distracții de peste  3000 de metri pătrați. Cei prezenți se vor bucura de o atmosferă de sărbătoare, de joc și voie bună.

Zilele Comunei costuleni au loc duminică, respectiv luni în zile de sărbătoare cu invitați de muzică ușoară și polulară din țară și Republica Moldova. În prima zi a Zilelor Comunei va avea loc și un superb foc de artificii. Tot în prima zi, va  fi organizată o discotecă în aer liber, seara fiind dedicată tineretului.

Două zile de spectacol. Discotecă în aer liber. Parc de Distracții. Foc de artificii

În prima zi a zilelor comunei  vor urca pe scenă: Igor Cuciuc, Anișoara Puică, Ansamblul Mugurel din Iași, Angela și Yanis Bârnovanu, Olga Ciolacu, Ștefan Pintilie și Fanfara Rapsodia.

În cea de-a doua zi de spectacol, luni, 17 iunie, de Rusalii pe scena din comuna Costuleni vor urca interpreții: Ion Paladi, Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii, Dya și Formația Volum Maxim, Valeria Marcu, Ana Avram, Natalița Olaru și Ala Zasmenco.

 

Am deosebita plăcere să vă anunț că Primăria Costuleni și Consiliul Local al Comunei Costuleni au aprobat ca Zilele Comunei și Sărbătoarea Teiului să se desfășoare în Sfintele zile de sărbătoare Pogorârea Sfântului Duh (duminică) și Sfânta Treime (luni).

Anul acesta Sărbătorile vor fi în perioada 16-17 Iunie 2019 și vom avea invitați deosebiți din Republica Moldova și din România: Ion Paladi, Igor Cuciuc, Anișoara Puică, Olga Ciolacu, Gheorghe Țopa, Ansamblu etno-folcloric Plăieșii, Natalița Olaru, Ala Zasmenco, Ana Avram, Valeria Marcu, Ansamblu Mugurelul, Angela Bîrjovianu, Stefan Pintilie, Laura Dodan, Dya și formația Volum Maxim, Fanfara de la Cozmești!

Pentru acest eveniment avem amenajat un mare parc de distracții, care se întinde pe o suprafața de 3000 mp, locuri de servit masa cu peste 25 de feluri de mâncare, foc de artificii la cumpăna dintre zile, urmat de discoteca in aer liber și multe alte surprize! Ne aflăm la prima ediție a Sărbătorilor Comunei Costuleni și vă așteptăm cu mare drag și cu chef de distracție, in număr cât mai mare!”, a declarat primarul comunei Costuleni, Mirica DODAN.

LĂSAȚI UN MESAJ