Share

16 oameni au fost răniţi în panica creată în centrul Londrei! Nouă oameni au avut nevoie de spitalizare, în urma alertei false

Poliţia a intervenit după ce un incident potenţial terorist a fost raportat în inima capitalei. Zeci de oameni au sunat să anunţe schimburi de focuri şi explozii în apropierea staţiei de metrou Oxford Circus.

Chiar dacă a fost o alertă falsă, panică instaurată printre londonezi a rănit 16 oameni. Cu toţii au fost călcaţi în picioare, în timp ce încercau să evacueze zona vizată de codul roşu de alertă.

Citeste si   CONFIGURAȚIA Consiliului Local IAȘI: ”caracatița” REZISTĂ

Oamenii alergau unii peste ceilalţi, se călcau în picioare, îşi lăsau plasele de cumpărături în urmă şi îşi aruncau lucrurile pe jos.

Zeci de apeluri anunţau poliţia că pe Oxford Street, una dintre cele mai aglomerate artere de cumpărături, s-a produs o explozie şi mai multe schimburi de focuri de armă.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Speriaţi, oamenii aflaţi pe stradă au căutat refugiu în marile magazine. Iar staţia de metrou Oxford Circus a fost închisă. Timp de 20 de minute, teama de terorişti a paralizat centrul capitalei britanice

Şi ducele şi ducesa de Cambridge au întârziat la un eveniment la care trebuiau să participe, din cauza restricţiilor de circulaţie. Explozia unui panou electric este una dintre ipotezele pe care poliţia le ia în calcul.

Citeste si   Primarul PEDOFIL din MOGOȘEȘTI-SIRET a obținut un nou mandat! 555 de VOTURI pentru DAMIAN BUTNARIU.

Doi bărbaţi despre care se crede că s-au încăierat şi au declanşat isteria s-au prezentat de bunăvoie la audieri după ce autorităţile au distribuit în presă fotografiile lor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ