Share

Totuși, unele cupluri pot fi distructive încă de la început și din acest motiv nu vor fi fericite niciodată. Aceste combinații zodiacale sunt toxice, iar pe măsură ce relația avansează, cei doi parteneri se simt captivi într-o legătură care îi distruge și îi umilește. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Vărsător Rac = disonanță emoțională

Citeste si   Două zodii se întorc la o mare iubire până de Crăciun

Problemele în cadrul acestui cuplu se vor vedea încă de la început. Vărsătorului nu îi plac regulile și nici tradiția și este din fire aventuros și excentric. Racului, pe de altă parte, nu îi place necunoscutul și mereu vrea să știe în ce stadiu se află relația în care se află. Mai mult, Vărsătorul nu este deloc sentimental și tinde să ignore acest aspect emoțional al relației, ceea ce îl rănește profund pe partenerul lui sensibil.

Citeste si   VIDEO – Funcția secretă a tastei “spațiu” pentru telefonul mobil. Foarte puțină lume știe

Leu Scorpion = complexul lui Dumnezeu

Într-un top al zodiilor cărora le place să controleze totul, Leul și Scorpionul se află în capul listei. Leul este dramatic și charismatic și îi place să fie în centrul atenției cât mai mult posibil. Scorpionul, pe de altă parte, urăște persoanele care depun prea multe eforturi pentru a ieși în evidență. Este natural atunci când se află într-un grup și preferă să păstreze un aer enigmatic. Din acest motiv, nu poate să aibă o relație cu o persoană care mereu are nevoie de atenție. Citește continuarea

Citeste si   Marele actor american Jeff Bridges a anunțat că are cancer

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ