Share

Un număr de 19 deputaţi au fost amendaţi de conducere pentru absenteism în lunile iulie, august şi septembrie, în topul celor care au lipsit nemotivat fiind Marin Almăjanu (PNL), urmat de Sebastian Ghiţă (PRU), Nicolae Păun (minorități), Bogdan Diaconu (PRU) și Victor Ponta (PSD).

Marin Almăjanu (PNL) a cumulat 24 de absențe în cele 3 luni menționate, urmat de Sebastian Ghiţă (PRU) cu 23 de absențe, Nicolae Păun (minorități) – 16, Bogdan Diaconu (PRU) – 13 și Victor Ponta (PSD) – 12.

Citeste si   Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: Mulțumesc militarilor pentru sacrificiile făcute! Armata e un furnizor de securitate și un reper moral

Neparticiparea la cel puțin o activitate parlamentară desfășurată în cadrul programului de lucru are drept consecință reținerea a 1% din indemnizația lunară brută a deputatului, cu excepția absențelor motivate de drept sau la cerere.

Sursa: mediafax


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ