Share

Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Aplicației de Finanțare revizuită pentru proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare în Municipiul Iași, în vederea conformării cu standardele de mediu privind emisiile în atmosferă şi pentru creșterea eficienței energetice în alimentarea cu căldură urbană. Etapa a II-a”.

O serie de modificări ale prevederilor legislative intervenite în ultima vreme a dus la revizuirea indicatorilor tehnico – economici ai acestui proiect.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Astfel, valoarea totală a investiţiei care priveşte reabilitarea a 13 kilometri de reţea termică primară (26,030 kilometri de conducte) şi a 12,5 kilometri de reţea termică secundară (50,148 kilometri conducte) este cifrată la suma de 73.153.838,83 de lei fără TVA, aceasta fiind asigurată de contribuţia de la bugetul local în valoare de 1.463.076,78 de lei, contribuţia de la bugetul de stat de 9.509.999,05 de lei şi contribuţia Fondului de coeziune de 62.180.763 de lei.

Citeste si   1 Decembrie, Ziua NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI! Semnificațiile și ISTORIA acestei DATE

Durata de execuție a investiției este de 22 luni, din care trei luni proiectarea și 19 luni execuția. După această perioadă este prevăzută perioada de notificare a defectelor cu o durată de 12 luni, care în condiții speciale poate fi prelungită la 24 luni.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ