Share

Pedeapsa șoferului de tir beat care a distrus opt autoturisme, în luna noiembrie

Șoferul de tir care a distrus opt autoturisme, în luna noiembrie a anului trecut și-a aflat sentința.

Pe 15 februarie, Gabriel Birjoveanu a fost condamnat de către Judecătoria Iași, la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare. Totodată, acesta trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 120 de zile.

Citeste si   TRAFICUL din municipiul IAȘI este tot mai AGLOMERAT și sufocat! Proiect PMI: ”Crearea unui TRIUNGHI curbiliniu Ciurea-HOLBOCA-Lețcani”

”În baza disp. art. 396 alin. (2) şi (10) Cod procedură penală condamnă pe inculpatul Bîrjoveanu Doru-Gabriel, pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţeÎn baza disp. art. 93 alin. (3) Cod penal, obligă inculpatul să prestese muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iaşi sau în subordinea Primăriei Municipiului Iaşi, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, se arată în hotărârea Judecătoriei Iași.

Citeste si   Primăria CIUREA va amenaja un TEREN de sport multifuncțional în satul Lunca CETĂȚUII

Reamintim că pe data de 20 noiembrie, bărbatul în vârstă de 30 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac pe care l-a rupt, apoi a lovit nu mai puțin de opt mașini parcate. Acesta avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incidentul s-a produs pe Calea Chișinăului, în parcarea Conex Distribution vis-a-vis de fosta fabrică de Ulei Unirea.

Citeste si   „Citadela naivilor. Vara” expoziție INEDITĂ a Muzeului Etnografic al MOLDOVEI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ