Share

În cursul zilei de ieri (29.09. -n.r.), numărul total de cazuri de cadre didactice infectate cu Covid -19 este de 55, de asemenea sunt 10 persoane din personalul nedidactic angajați la școli.

2 profesori pozitivi de la Liceul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava

„Vestea bună este că în afară de 2 cazuri care au legătură între ele pentru că sunt soț și

soție la Liceul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava, restul cazurilor sunt împărțite pe unități școlare cu câte un caz.

La elevi, la sfârșitul săptămânii trecute noi aveam 4 copii în baza de date, acum am crescut la 10″, a declarat purtătorul de cuvânt DSP Suceava Gabriela Băncilă pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

 

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: „Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU”

Cei 6 elevi infectați cu Sars-Cov2 sunt:

1 elev la școala generală nr. 1 Vatra Dornei, 1 elev la școala generală „Ion Creangă” din Suceava, 1 elev la școala generală nr. 1 Vadu Moldovei, 1 elev la școala generală nr. 1 Bosanci, 1 elev la școala generală Burla și o elevă la Liceul „Nicu Gane” din Fălticeni.

La Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni  s-a luat înainte de acest eveniment, hotărârea de a se studia în sistem hibrid ca să poată asigura un efectiv mic de elevi în clasă. Acum, clasa face doar ore online.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat că 91% din stadiul de EXECUTARE a ȘOSELEI de centură a municipiului RĂDĂUȚI este FINALIZATĂ: „Rădăuțiul așteaptă scoaterea de URGENȚĂ a traficului GREU”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ