Share

Peste 200 de cadre didactice universitare și cercetători din peste 30 de țări participă în perioada 24 – 27 mai 2017 la a XXI-a ediție a Conferinţei Internaţionale Innovative Manufacturing Engineering & Energy (IManE&E), una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice din România.

Evenimentul este organizat de către Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, în parteneriat cu departamentele similare din Universităţi din Bucureşti, Cluj Napoca, Braşov, Baia Mare, Piteşti, dar şi din Chişinău şi Kozani (Grecia).

„Am primit 218 lucrări din 24 de țări, dintre care 194 au fost acceptate, fiecare lucrare fiind recenzată de către unul, doi, trei sau chiar patru recenzori din întreaga lume academică și științifică de profil. Vor fi prezenți la lucrările conferinței autori din Germania, Franța, Portugalia, Italia, Danemarca, Israel, Polonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Republica Moldova, Ucraina etc”, au precizat organizatorii conferinței.

 

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 25 mai 2017, începând cu ora 9.00, în Amfiteatrul „Dimitrie Mangeron” al Facultăţii de Construcţii de Maşini şi Management Industrial.

Lucrările în plen şi dezbaterile pe secţiuni se vor desfăşura pe parcursul zilelor de 25 şi 26 mai, în laboratoarele Departamentului de Tehnologia Construcţiilor de Maşini, fiind un prilej deosebit de schimb de idei şi informaţii între specialiştii din învăţământul superior şi din cercetare din puternice centre universitare ale lumii.

Lucrările conferintei au fost împărţite pe zece secţiuni, urmând ca lucrările susţinute să fie publicate de către MATEC Web of Conferences, în sistem open access, şi vor fi transmise spre indexare ISI la Thomson Reuters Web of Science şi la mai multe baze de date ştiinţifice.

Ultimele ediţii ale Conferinţei s-au bucurat de o înaltă recunoaştere şi apreciere în mediul publicaţiilor ştiinţifice, fiind indexate ISI de către Thomson Reuters Web of Science, au adăugat organizatorii, imane.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ