Share

2020 vine cu noi trenduri în makeup. RARA Make-up Academy ne spune care sunt ele

Pentru că e început de an, discutăm despre trenduri. La fel ca în mai toate industriile creative, și lumea makeup artiștilor este dominată de trenduri pe care fiecare se străduiește să le urmeze, ținând cont și de particularitățile fiecărei persoane în parte.

Iată 8 trenduri în makeup pe care le vom vedea în anul 2020, conform makeup artiștilor de la RARA Make-up Academy.

Un pic de neon

În 2020, tentințele sunt minimaliste, iar pleoapele vor scăpa de neon. Totuși, acesta va rămâne, dar numai ca o pată de culoare în colțul ochiului.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Buze roz

Anul acesta, uităm de rujul roșu și îl înlocuim cu un roz îndrăzneț. Iar dacă vrei ceva și mai puternic, alege un ruj mat!

Sprâncene bine aranjate

Mai știi trendul acela cu sprâncenele care parcă spun „I woke up like this”? Uită-l! În 2020, sprâncenele stau frumos la locul lor, aranjate și conturate.

Eyeliner pastel

2020 este despre cum să te machiezi rapid și să adaugi pete de culoare, fără să exagerezi. Iar eyeliner-ul pastel este perfect pentru acest lucru.

Pată subtilă pe buze

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Dacă nu te caracterizează, nu este obligatoriu să-ți accentuezi buzele cu rujuri în culori puternice. 2020 este și despre subtilitate.

Farduri pe bază de apă

Aduc un aer diafan și de prospețime întregului look și le poți folosi în cele mai creative moduri posibile. Poți folosi o singură nuanță, nuanțe apropiate sau chiar nuanțe diferite, pentru un makeup îndrăzneț.

Smokey Eyes cu mult roșu

Dacă până acum ai folosit negru sau alte nuanțe închise atunci când ți-ai făcut smokey eyes, poate că este timpul să faci o schimbare. 2020 este și despre îndrăzneală, așa că înlocuiește culorile tradiționale cu roșu aprins și bucură-te de efectul WOW!

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Blush roz

Hai, lasă deoparte blush-ul peach! Înlocuiește-l cu cel roz! Și nu-l pune doar pe pomeți, folosește-l pe tot obrazul, pe tâmple și chiar și pe arcadă.

Anul ăsta, urmează-ți și tu pasiunea și devino makeup artist!

Periodic, RARA Make-up Academy organizează cursuri intensive de make-up acreditate, adresate tuturor celor ce vor să-și urmeze pasiunea și să devină make-up artiști de succes. Următorul curs începe în data de 5 februarie. Mai multe detalii despre tematică, prețuri și înscriere găsiți pe site-ul oficial.

Sursa foto: vivaglammagazine.com


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ