Share

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară, a organizat o serie de evenimente dedicate celebrării seniorilor beneficiari ai măsurilor de asistenţă socială.

Astfel, duminică, 1 octombrie în Parcul Expoziției a fost organizat un spectacol de romanţe, muzică şi dansuri populare. Au fost invitate în jur de 500 persoane beneficiare ale serviciilor oferite de Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, iar spectacolul a fost susținut de Ştefan Pintilie, Mirela Dinu și Fanfara Cercului Militar Iaşi.

Manifestarea a inclus și o tombolă cu premii constând în:

Premiul I – O excursie pentru două persoane la Durău, o cină romantică la Restaurantul „Bolta Rece” și un tort oferit de Cofetăria „Marabu”;

Premiul II – Produse cosmetice, o invitaţie la Operă pentru două persoane și un tort oferit de Cofetăria „Marabu”.

Premiul III – O invitaţie la Operă pentru două persoane, o sticlă de vin Bucium și un tort oferit de Cofetăria „Ando Fantezia”.

Premiul IV – Un tort oferit de Cofetăria „Ando Fantezia” şi o sticlă de vin Bucium.

Alte 50 de premii vor fi oferite de firmele Vel Pitar şi Agroindustriala Bucium, iar cei mai activi beneficiari vor primi diplome.

Evenimentul din Parcul Expoziției va include și o expoziţie de tablouri, cusături (dantele, broderii), goblenuri, obiecte recondiţionate, toate realizate de beneficiarii Centrului „Vovidenia”.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ