Share

Alte 26 trenuri sunt anulate joi dimineaţă, după ce ieri au fost anulate peste 40 de garnituri.

Vremea rea le dă mari bătăi de cap celor care aleg să folosească trenul. Numai ieri, CFR a anulat aproape 40 de trenuri. Nici cele care au pornit la drum nu au avut sorţi de izbândă.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

Multe garnituri au avut întârzieri de zeci de minute. Între timp, CFR se scuză: de vină sunt sistemul vechi şi vremea rea.

Joi dimineaţa, la ora 7.30, lista actualizată a trenurilor anulate conţinea nu mai puţin de 26 de trenuri, majoritatea pe rutele către Constanţa, Mangalia, Slobozia, Feteşti, Tulcea.

CFR Călători a anunţat că circulaţia feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile şi sunt anulate aproximativ 5% din trenurile care circulă zilnic în România.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri.

Citeste si   Ansamblul mixt Palas IAȘI, al companiei IULIUS, singurul PROIECT certificat LEED® Neighborhood Development din EUROPA Centrală și de Est

Trenurile ANULATE pentru data de 19 ianuarie (situația la ora 07:00) pot fi găsite AICI.  Lista va fi actualizată în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ