Un sucevean a fost surprins în timp ce spărgea automatele de cafea. Pentru acestă faptă a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Siminicea a spart aparate de cafea din centrul Sucevei, la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar.

Acesta a fost ridicat de la domiciliu de către poliţişti, în baza unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru infracţiuni de furt calificat.

Citeste si   Liviu ANTONESEI: ”Un mic pas ÎNAPOI, unul mare înainte în zona TRANSPARENȚEI”

Iulian Constantin Ciobanu, în vârstă de 39 de ani, din Siminicea, a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi, în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, echipa formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea şi Postului de Poliţie Dumbrăveni l-a preluat şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

Mandatul a fost emis de Judecătoria Paşcani, pedeapsa rezultând din mai multe condamnări.

Citeste si   Suceava: Creştere semnificativă a persoanelor carantinate - 1.052 în ultimele 24 de ore; scădere cu peste 800 a celor autoizolate

În octombrie 2017, individul a fost prins în timp ce golea de bani aparatele de cafea de la parterul Casei de Cultură.

La vremea respectivă, hoţul, proaspăt eliberat condiţionat, a folosit un fel de levier special confecţionat, pentru a deschide uşile automatelor de cafea.

În urma infracțiunilor comise, Iulian Constantin Ciobanu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

Citeste si   DOUĂ noi DECESE în România pe fondul pandemiei de CORONAVIRUS! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 148