Gest impresionant făcut de asistentele din Bacău pentru asistentele de la Iași 

O echipă de asistente medicale din Bacău a transmis un mesaj emoționant cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva”, după ce s-au de tratat de COVID-19 la Iași.

Totodată, managerul spitalului, Carmen Dorobăț, a făcut câteva precizări și cu privire la situația actuală a pandemiei la Spitalul de Boli Infecțioase.

Citeste si   SPECTACOLE de TEATRU în aer liber la IAȘI! Ionuț CORNILĂ, actor: ”Pregătim niște SURPRIZE pentru PUBLIC”

La Terapie Intensivă este foarte ocupat, a fost un deces al unei persoane vârstnice. Totodată,  avem 3 persoane în tratament cu Remdesivir și sperăm ca lucrurile să meargă spre bine. La confirmați avem peste 20 locuri și vom dezinfecta o zonă dintr-o secție. Aceasta derulare constantă a procesului epidemiologic ne permite sa ne organizăm corect activitatea”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobăț.

Citeste si   Primăria DUMEȘTI dorește intabularea DRUMURILOR sătești în vederea demarării în viitor a unor PROIECTE mult așteptate de LOCALNICI

Un aspect important pe care acesta l-a subliniat îl constituie respectarea normelor de protecție și după data de 15 mai, pentru ca situația epidemiologică de la Iași să rămână pe același platou despre care se discută de câteva zile.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ