Share

Cât de mult valorează 10 lei pentru tine?

Împreună cu cei de la Magi CAMP, Asociația KIND a început o initiativă la nivelul județului Iași pornită din dorința de a ajuta trei cazuri a unor copii cu afecțiuni cornice și care provin dintr-un mediu cu posibilități limitate.

Campania KIND este o inițiativă la nivelul județului Iași, pornită din dorința de a ajuta copiii cu afecțiuni cornice

Reprezentanții asociației sunt de părere că este datoria noastră să ne implicăm activ în comunitate, să ajutăm la sporirea calității vieților persoanelor defavorizate și să încurajăm crearea de relații și conexiuni interumane în folosul tuturor.

În acest sens, s-a demarat o campanie prin care organizația își propune să implice comunitatea în vederea strângerii fondurilor necesare pentru a oferi sprijin în privința achiziționării tratamentelor medicale necesare copiilor vizați, care suferă de boli cronice.

MagiCAMP va sprijini această comunitate cu experiența pe care o are în organizarea de evenimente, astfel încât să fie atins obiectivul de a-i ajuta pe cei 3 copii 

– Cristina, 7 ani, din Botoșani, diagnosticată cu hepatoblastom (cancer hepatic) 
– Vlad, 6 ani, din Botoșani, diagnosticat cu leucemie  
– Bianca, 15 ani, din Focșani, diagnosticată cu leucemie  

 Cum poți sprijini campania?

  1. donând o sumă de bani;
  2. oferind servicii ce vor fi oferite persoanelor ce donează (de exemplu o consiliere psihologică, un plan nutrițional, o sesiune de fitness etc. pentru o donație minimă);
  3. promovând campania prin rețelele de socializare;
  4. punând în contact campania cu o persoană ce ne poate ajuta;
  5. sugestii, inițiative, idei și gânduri bune.

Donațiile se pot face prin platforma de strangere de fonduri GALANTOM.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ