Share

Stire iniţială: Trei români au decedat și alți 7 sunt răniți și internați la spitalul din Debrecen, în urma unui accident care a avut loc, marți, pe o autostradă în Ungaria, a declarat pentru  secretarul de stat Raed Arafat.

UPDATE ora 18:00 – Poliţiştii rutieri ungari au stabilit, din primele cercetări, că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, moment în care microbuzul a ieşit de pe carosabil şi a lovit din spate un TIR ce se afla parcat într-o zonă de odihnă.

În microbuz se aflau în total nouă persoane, respectiv două femei şi şapte bărbaţi, iar în urma accidentului un bărbat în vârstă de 28 de ani şi ambele femei, în vârstă de 41 şi 52 ani, au murit pe loc.

Potrivit poliţiştilor ungari, atât pasagerii, cât şi şoferul microbuzului sunt cetăţeni români care se întorceau în România din Marea Britanie.

UPDATE ora 13:50 – Doi dintre cei şase români răniţi în accidentul din Ungaria sunt în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin.

Ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave şi au fost externaţi.

Raed Arafat a declarat că accidentul s-a produs în cursul dimineţii şi că persoanele rănite vor fi aduse, cel mai probabil mâine în România.

“Depinde de ce vor decide colegii din Debreţin. Dacă ei consideră că nu sunt transportabili, atunci se va respecta acestă decizie”, a spus secretarul de stat în MAI.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ