Share

Numărul de cazuri Covid-19 în rândul elevilor și profesorilor cresc îngrijorător de la zi la zi în județul Suceava.

În cursul zilei de luni (05.10 n.r.) au fost depistați 7 elevi pozitivi, iar marți (06.10.n.r.), 1 elev.

Totodată, 3 studenți de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava au fost depistați cu noul coronavirus. Aceștia sunt boboci de anul I.

Contactată de reporterii Ziarului Bună Dimineața Suceava, Gabriela Băncilă, purtătorul de cuvânt al DSP a declarat că trebuie să fim mai vehemenți în ceea ce privește purtarea măștilor și respectarea măsurilor de siguranță, mai ales că se apropie sezonul rece iar vremea este optimă pentru viroze și infecții respiratorii care vor agita și mai mult populația.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 182.854 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Gabriela BĂNCILĂ: „Trebuie să fim din ce în ce mai vehemenți în a ne păstra masca și distanțarea”

Ieri am avut 7 noi cazuri iar astăzi 1. 1 copil preșcolar la Grădinița cu program prelungit din Gura Humorului, 1 elev la școala Generală nr.9 Ion Creangă Suceava, iar mama acestui elev este îngrijitoare la Colegiul Mihai Eminescu Suceava și totodată și ea este pozitivă, 1 elev la Colegiul Ștefan cel Mare Suceava, 1 elev la Lațcu Vodă din Siret, 1 elev la Colegiul Ciprian Porumbescu Suceava, 1 elev la Colegiul Mihai Eminescu Suceava.

Această elevă de la Colegiul Mihai Eminescu are un frate care este elev la Școala Generală nr. 4 și este și el pozitiv și o elevă la Liceul Economic din Suceava.

Aceștia au fost copii de ieri, iar astăzi a mai apărut un elev în clasa 10-a la Colegiul Hurmuzache din Rădăuți.

În afară de aceștia, din păcate avem și 3 studenți la Universitatea Suceava. Toți 3 sunt boboci de anul I. Sunt studenți din Horodniceni, Frumosu și Șarul Dornei.

Trebuie să fim din ce în ce mai vehemenți în a ne păstra masca și distanțarea. Se apropie sezonul rece iar vremea este optimă pentru viroze și infecții respiratorii care vor agita și mai mult lumea.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ