Share

Au pus carul inaintea boilor! In loc sa aloce bani pentru asfaltare ori igienizarea strazilor, autoritatile iesene s-au aratat mai preocupate de alte “nevoi” ale cetatenilor. 

Au incalzire iarna si aer conditionat vara, au sistem de telecontrol GSM si se dezinfecteaza singure! Nu vorbim despre casele viitorului, ci despre noile toalete ecologice, din Iasi, care costa cat o garsoniera. Da, ati auzit bine! 30 de mii de euro a platit municipalitatea pentru cele cinci toalete care, desi se invart dupa soare, iesenii nu dau doi bani pe ele, scrie Kanal D

SEBASTIAN BURAGA – PURT DE CUV PRIMARIA IASI: ” Nu vorbim de clasicele toalete ecologice care de fiecare data trebuiau vidanjate curatate manuial, nu mai trebuie nicio persoana sa vina sa curete dupa fiecare utilizare. Achizitionarea lor era mai mult decat necesara intrucat in municipiul Iasi s-a simtit o nevoie acuta de asemenea spatii”

Pe nevoile fiziologice ale oamenilor, autoritatile au pus si un pret, deocamdata, tinut la secret. Un lucru e cert: inainte sa o folositi, scuturati-va bine buzunarele in cautarea maruntului, pentru ca toaleta nu da rest.

Chiar daca inauntru aveti parte de toate conditiile, nu va asezati prea confortabil. Timpul petrecut e cu masura, astfel ca dupa 15 minute, suficiente cat sa rasfoiti un ziar, usile se deschid automat.

Noi suntem vai de fundul nostru. Hai sa ne vedem de altele.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ