Share

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași vă așteaptă zilele acestea la o nouă ediție a Operei în Recital, la un concert extraordinar susținut de copiii talentați din Iași și la un recital de arii și lieduri. Evenimentele au loc în Aula BCU Iași.

Vineri 25 noiembrie, de la ora 18.30, Opera Națională Română Iași vă invită la „Opera în Recital”. Participa: Mihaela Grăjdeanu, Simona Titieanu, Maria Macsim Nicoară, Manuela Ipate, Angelica Mecu Solomon, Edith Adetu, Sorana Nastasiu, Adrian Ionescu, George Cojocariu,  Ovidiu Manolache, Silviu Stratulat, Olivian Andrisoae, Gheorghe Sapca, Petru Pavel și Juniorii Operei. La pian – Mădălina Pancu și Adina Alupei.
Preț bilet: 20 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Operei ieșene (foaierul Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iași) sau online:
http://www.operaiasi.ro/ticketsys-event/opera-in-recital-6/.

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11, Asociației Iubire și Încredere vă așteaptă la concertul susținut de Corul de Copii Musica Viva al asociației și alte coruri de copii și tineri talentați Iași. Intrarea este liberă! Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Musica e Viva! Copiii cântă!”. Proiectul este implementat de către Asociația Iubire și Încredere și cofinanțat de către Primăria Municipiului Iași.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 18, Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice organizează un recital de arii de lieduri. Interpretează: soprana Alice Maftei-Todică și tenorul Paul Celmare. La pian: Ionela Butu. Prezintă: Valerica Celmare. În program: lucrări de Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini, Henri Duparc, Gherase Dentrino, Tiberiu Brediceanu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ