Share

Ieri (26.08.2020 n.r.) în cadrul conferinței de presă de la Primăria Municipiului Suceava, primarul Ion Lungu a declarat că marți (25.08.2020) a avut o video conferință cu Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, Ministrul Educației Monica Anisie și Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș unde s-a discutat în mod special despre decontarea echipamentelor de începere a noului an școlar prin Fonduri Europene. Echipamentele constau în tablete și echipamente IT.

Citeste si   APIA a început plățile pentru fermierii SUCEVENI care au fost afectați de SECETĂ

Deși s-a discutat acest lucru în videoconferință, Ion Lungu a spus că nu a primit nici un răspuns concret în ceea ce privește primirea tabletelor în județul Suceava.

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Marţi, 25 august 2020

„Vrem să găsim soluții astfel încât să asigurăm spații necesare pentru aceste grădinițe cu program prelungit”

Totodată primarul a mai declarat că vor fi achiziționate containere modulare tip clasă pentru mai multe grădinițe care au un program prelungit datorită faptului că aceste grădinițe nu pot avea un program în schimburi.

„Vrem să găsim soluții astfel încât să asigurăm spații necesare pentru aceste grădinițe cu program prelungit. Săptămâna viitoare va avea loc o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență în care voi propune ca toate cadrele didactice înaintea începerii școlii cu 72 de ore să aibă făcut un test Covid. Primăria Municipiului Suceava va suporta acești bani.”, a declarat primarul Ion Lungu 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ