Share

Află care sunt cele patru zodii pentru care prima lună din toamnă este chiar cea mai bună din viața lor!

Fecioară

Luna aniversară vine cu multe schimbări benefice pentru nativul Fecioară. Îndârzeala cu care și-a dus planurile la bun sfârșit încă de la începutul anului l-a cam împiedicat să se dezvolte pe parte spirituală și astfel se simte incomplet. Însă în luna septembrie, un simplu gest din partea unei persoane îl va face să realizeze că nu doar munca îl poate satisface în viață, ci și latura amoroasă. Așadar, nativul Fecioară își va deschide sufletul și va îmbrățișa sentimentul de iubire, poate pentru prima oară într-un mod sincer și autentic, așa cum nu a mai simțit până acum.

Citeste si   VIDEO | „Foarte frumos!”: Kazahstanul adoptă sloganul lui Borat în noua sa campanie de turism

Balanță

Deși solitudinea nu îl caracterizează deloc pe nativul Balanță, el preferă mereu să facă lucrurile în stilul lui, fără să accepte prea mult ajutor sau sfaturi din partea celorlalți. În luna septembrie un eveniment mai puțin fericit îl va face să realizeze că are nevoie de susținere în viața lui, iar o persoană, deloc apropiată până atunci, va face eforturi mari să îl ajute în acea problemă. Acela va fi momentul când nativul va câștiga un prieten pe viață și va realiza că relațiile umane sunt importante și poate fi o ființă socială și comunicativă, chiar dacă nu a mai experimentat atât de intens aceste trăiri. Va fi o lună extraordinară pentru nativul Balanță. Citește continuarea.

Citeste si   Quito, Ecuador: Soțul din cel mai longeviv cuplu din lume s-a stins din viață la 110 ani. Soția de 104 este în doliu

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ