Share

 De Sărbătorile Iașului vor patrula aproximativ 6000 de polițiști 

Aproximativ 6.000 de polițiști vor fi în misiune, pe stradă și în zona lăcașelor de cult, pe 14 octombrie, cu ocazia sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva.

 „415 de patrule pedestre și 2.135 de patrule auto vor patrula. Polițiștii de la transporturi vor patrula pe 261 de trenuri de călători, în 255 de stații și triaje de cale ferată și 13 aerogări. De asemenea, vor fi constituite 82 de rezerve de intervenție cu 252 de polițiști din cadrul structurilor de acțiuni speciale”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) conform AGERPRES.

Poliția Română le recomandă celor aflați la evenimente să fie atenți în locurile aglomerate

„Conducătorilor auto le recomandăm să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care supraveghează circulația pentru prevenirea aglomerărilor și blocajelor rutiere, precum și a accidentelor de circulație. Parcați autoturismul în locuri iluminate și nu lăsați în autovehicul, la vedere, bunuri de valoare. Fiți prudenți în relațiile cu persoanele nou cunoscute. Printre amabili și binevoitori puteți întâlni și persoane rău intenționate”, transmite IGPR.


Share
Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ