Este o frumoasă tradiție ca, în fiecare an, de Revelion, Primăria Municipiului Iași să organizeze un concert popular și un foc de artificii.

„Vom încerca să oferim un show de calitate superioară celor din anii trecuți, precum și câteva surprize. Spectacolul de Revelion va avea loc tot la Palatul Culturii, dar cu câteva diferențe menite să protejeze monumentul – simbol al orașului nostru. După cum am promis, vom avea un „cap de afiș” de renume internațional. Este vorba de Alphaville, o formație care s-a lansat în anii ’80 și care a revenit spectaculos în ultimii ani, cu evoluții live de cea mai bună calitate.Pe lângă cei de la Alphaville, vor mai evolua câteva nume importante în muzica românească: Ruby, Keo, Karma din Iași, precum și două finaliste ale concursului X Factor, Cecilia Cezario (Italia) și Alexandra Tănăsoiu”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Mihai Chirica.

Pe lângă evoluțiile artiștilor, la trecerea dintre ani Primăria va organiza și tradiționalul foc de artificii, tot în Piața Palatului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ