Share

Un șofer a căutat senzații tari la Păltiniș în cea de a II-a zi de Crăciun. Acesta a intrat cu mașina pe pârtia de la Arena Platoș și a distrus o mare parte din zona de frânare a acesteia.

Cei de la Arena Platoș au publicat marți dimineață pe pagina oficială de Facebook, o fotografie în care se poate observa cum o mașină coboară pe partia A din cadrul complexului de schi din Păltiniș. Aceștia s-au arătat iritați de faptul că șoferul a distrus astfel mare parte din zona de frânare a pârtiei.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Șoferul care a distrus pârtia de schi va fi, așadar, reclamat la poliție. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere video vor fi puse la dispoziția autorităților pentru identificarea și tragerea la răspundere a celui ce se face vinovat de această faptă. ”E o lipsa totala de respect fata de munca echipei noastre, care se straduie in fiecare seara sa pregateasca partiile pe cat de bine e posibil pentru dimineata urmatoare si vom depune plangere impotriva acestui sofer nesimtit”, mai spun cei de la Arena Platoș, în postarea care însoțește fotografia publicată pe Facebook.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ