Share

Un șofer a căutat senzații tari la Păltiniș în cea de a II-a zi de Crăciun. Acesta a intrat cu mașina pe pârtia de la Arena Platoș și a distrus o mare parte din zona de frânare a acesteia.

Cei de la Arena Platoș au publicat marți dimineață pe pagina oficială de Facebook, o fotografie în care se poate observa cum o mașină coboară pe partia A din cadrul complexului de schi din Păltiniș. Aceștia s-au arătat iritați de faptul că șoferul a distrus astfel mare parte din zona de frânare a pârtiei.

Citeste si   DOUĂ unități de învățământ din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA CURSURILOR!

Șoferul care a distrus pârtia de schi va fi, așadar, reclamat la poliție. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere video vor fi puse la dispoziția autorităților pentru identificarea și tragerea la răspundere a celui ce se face vinovat de această faptă. ”E o lipsa totala de respect fata de munca echipei noastre, care se straduie in fiecare seara sa pregateasca partiile pe cat de bine e posibil pentru dimineata urmatoare si vom depune plangere impotriva acestui sofer nesimtit”, mai spun cei de la Arena Platoș, în postarea care însoțește fotografia publicată pe Facebook.

Citeste si   De ce la TOMEȘTI toate contractele mari ajung la LIS AFFAIR SRL? Ștefan TIMOFTE: „Așa vreau eu!”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ