Share

Mii de ieşeni sunt aşteptaţi in aceasta seară în faţa Palatului Culturii pentru a asista la evenimentele dedicate Revelionului în stradă. Faţă de anii precedenţi, scena va fi amplasată după calea de rulare a tramvaiului, în linie cu Casa Dosoftei, iar artificiile vor fi lansate din zona din spatele scenei.

Pentru pregătirea evenimentelor din faţa Palatului Culturii, de ieri 30 decembrie, de la ora 16.00, a fost închisă circulaţia auto pe strada A. Panu, pentru montarea cortului tehnic, traficul urmând a fi deviat pe liniile de tramvai.

Pe 31 decembrie, de la ora 18.30 şi până pe 1 ianuarie, la ora 3.00, va fi închisă circulaţia pe strada A. Panu şi strada Palat în zona de desfăşurare a concertului şi „în funcţie de necesităţi“. În zonă vor fi montate garduri metalice pentru siguranţa şi protecţia participanţilor, iar paza perimetrului va fi asigurată de echipaje ale Poliţiei Locale şi Jandarmeriei.

Pe 1 ianuarie şi, până la ora 16.00, în ziua de 2 ianuarie va fi închisă circulaţia pe porţiunea dintre linia de tramvai şi strada A. Panu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ