Share

Pentru simularea concursului de admitere care se va desfășura pe 7 mai s-au înscris 1096 de elevi

Un număr impresionant de candidați s-au înscris la cea de a doua simulare a concursului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, organizată de Societatea Studenților Mediciniști Iași (SSMI).

Față de prima simulare care a avut loc în martie, când au fost 612 participanți, pentru simularea concursului care se va desfășura pe 7 mai s-au înscris 1096 de elevi.

Dintre aceștia, 718 au optat pentru Medicină Generală, 93 pentru Facultatea de Farmacie, 87 pentru Medicină Dentară, 31 pentru Boinginerie Medicală, 76 pentru Asistență Medicală Generală, 51 pentru Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, 38 pentru Tehnică Dentară și 5 pentru Nutriție și Dietetică.

Cei 805 candidați la Medicină Dentară și Medicină Generală au ales, între disciplinele la alegere,   biologia și chimia organică, iar 161 biologia și fizica.

Simularea concursului de admitere este un proiect educațional destinat elevilor din clasa a XII-a sau oricărei persoane care dorește să se înscrie la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași.

Proiectul are ca activitate principală simularea procesului de examinare în cadrul concursului de admitere, precum și evaluarea personală a fiecărui candidat, simulare-admitere.ssmi.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ