Share

Părintele Dan DAMASCHIN alături de copiii nevoiași din județul Iași

În această perioadă de pandemie, gesturile frumoase, din inimă, nu se opresc din a fi făcute, și spunem asta pentru că zilele trecute Părintele Dan Damaschin, a distribuit prin Asociația ”Glasul Vieții” peste 7000 de ajutoare copiilor proveniți din familiile defavorizate din zona Moldovei.

,,Aproape 7500 de copii din județul Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, și Vaslui au fost vizați de proiectul nostru denumit „Grăuntele de Lumină”, prin acesta, beneficiarii primind articole de îmbrăcăminte, produse alimentare și de igienă.

Am ajutat copii care provin din familii defavorizate, care au părinți cu serviciu sezonier, sau care provin din familii monoparentale. Dorim să depășim această perioadă de pandemie, iar în continuare lucrăm la proiectul Casa Speranței”, a declarat Dan Damaschin, preot misionar la Spitalul Clinic Universitar de Obstetrică și Ginecologie ”Cuza-Vodă” din Iași.

Citeste si   Pro Consulting Expert SRL, firma conectată la CONDUCTA de bani PUBLICI, indiferent de PARTIDELE aflate la GUVERNARE

Părintele Damaschin vizitează des satele sărace din județul Iași, cu scopul de a-i ajuta pe oamenii aflați în nevoi

Părintele Dan Damaschin sprijină anual mii de copii, le oferă pachete cu mâncare, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de îngrijire personală şi bani. Pe toți cei care doresc să se implice în aceste acte de voluntariat, Părintele Damaschin îi încurajează să facă donații în conturile ce pot fi găsite pe site-ul asociației.

Citeste si   Centrul REGIONAL de Transfuzie Sanguină IAȘI face un apel către CETĂȚENI: ”PLASMA dumneavoastră poate salva VIEȚI”

,,Acești copii sunt fericiți pentru că dumneavoastră donatorii ne-ați ajutat să le ducem cele trebuincioase și i-am salvat de la înfometare? Sau pentru că au biruit covidiada mediatică dimpreună cu indiferența dregătorilor noștri?

Indiferent care o fi explicația, important este că ei zâmbesc, deci sunt fericiți, iar asta se datorează bunătății și dragostei dumneavoastră, donatorii și voluntarii noștri dragi. Misiunea continuă”, a mai declarat Dan Damaschin, preot misionar la Spitalul Clinic Universitar de Obstetrică și Ginecologie ,,Cuza-Vodă” din Iași.

Citeste si   Comuna Ciurea va avea o nouă BAZĂ SPORTIVĂ construită cu finanțare EUROPEANĂ

 

 


Share

LĂSAȚI UN MESAJ