Share

Daniel Buzdugan, pentru BunaDimineataIasi: “Ieșenii trebuie să fie mai mândri de orașul lor. Iașul este un oraș cu un potențial foarte mare. Și da, noi ieșenii din București am putea susține mai mult proiectele Iașului și ale Moldovei”.
  1. Care este impresia Dvs despre anul ce-l lăsăm în urmă?

2016, a fost în general un an bun. Frumos! S-au întâmplat și lucruri grele, mai puțin plăcute. Dar aceasta este până la urma fumusețea vieții și totodată una dintre trăsăturile ei fundamentale. Cum am putea să apreciem ce avem bun în viața noastră dacă nu am trece și prin momente mai neplăcute, uneori dificile.

În luna decembrie 2016 am participat la o campanie desfășurtă de Radio Zu și Primăria București. Campania s-a numit „Orașul faptelor bune”, și a fost un eveniment maraton dedicat românilor care vor să aducă bucurie celor din jur. Am reușit să strângem 1.000.000 euro exclusiv pentru cazuri sociale.

În perioada 17-27 decembrie 2016, în Piața Universității s-a construit primul oraș în care au fost invitați toți cetățenii care au vrut să facă bine, dar și aflați în căutare de ajutor. Orașul faptelor bune a fost un spațiu al muzicii și al magiei de sărbători, un experiment urban și uman, în care am încercat împreună să îndeplinim cât mai multe dorințe.

2. Ce planuri personale și previziuni aveți pentru anul 2017?

Nu îmi fac planuri! Știi cum se spune, dacă vrei să îl amuzi pe Dumnezeu spune-i planurile tale. Așa și este!

Am proiecte și obiective. Uite, chiar acum îmi ating unul dintre ele. Fac ceva și pentru mine. Bagajele. Maine plec în Grecia, mai exact în Creta. Acolo sunt 19 grade în perioada asta. Nu e de plajă, dar este plăcut totuși!

3. Care au fost proiectele Dvs cele mai importante în anul 2016?

Am muncit mult în 2016. Am avut proiecte în toată țară. Foarte multe activități. Am ajuns și la Iași de câteva ori cu Radio Zu.

4. Apropos de Iași, cum vedeți evoluția orașului în 2017. Ce schimbări vă doriți pentru orașul Dvs?

La Iași ajung destul de des. Mama mea locuiește în Iași. Iașul îmi este foarte drag și apropiat inimii mele.

Schimbări..

S-au întâmplat multe lucruri bune pe acolo.

Uneori mai vin în Iași însoțit de prieteni. Sunt și ei plăcut surprinși de frumusețea Iașului. Cumva, de măreția lui. Cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici. Ceea ce este de neînțeles totuși e faptul că ieșenii par să nu dezvolte sentimentul de patriotism local.

Mesaj pentru ieșeni la început de an

Fiți mândri de orașul în care trăiți pentru că este minunat. Realizări pe toate planurile, bucurii și multă sănătate!

Eu personal voi continua să sprijin proiectele Iașului și în general ale Moldovei. Pentru simplul motiv că o dezvoltare echilibrată a tuturor regiunilor face bine României!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ