Share

Primăria Municipiului Iași anunță contribuabilii ieșeni, persoane fizice și juridice, că începând cu ziua de miercuri, 4 ianuarie 2017, se efectuează încasări de taxe şi impozite locale pentru anul 2017 în regim de program normal, respectiv zilnic între orele 8.30 – 16.30 cu excepţia zilelor de joi, când programul este 8.30 – 18.30

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Încasările se efectuează la casieriile din bd. Ştefan cel Mare şi Sfant nr. 11 – 15, la camera 3 (corpul B, etajul I), la camera 15 (corpul B, parter) din imobilul situat în curtea interioară a Primăriei Municipiului Iaşi, cât şi la centrele de încasare din Centrele de Cartier Tătăraşi (str. Vasile Lupu nr. 82), Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 2), Păcurari (șos. Păcurari nr. 34), Alexandru cel Bun (str. Tabacului nr. 1), Frumoasa (bd. Poitiers nr. 22 – 26), precum și în imobilul situat în bd. Primăverii nr. 36 – Serviciul de Înmatriculări, Eliberări Permise şi Paşapoarte, respectiv imobilul din șos. Națională nr. 43 – Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat Iaşi.

Ieşenii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, pot achita taxele și impozitele aferente anului 2017 și prin POS, respectiv on-line (e-comert), respectiv prin SNEP (www.ghiseul.ro). De menţionat că pentru plata integrală a impozitului anual pe clădiri, terenuri și mijloace de transport până la 31 martie 2017, se acordă o bonificație de 5%.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ