Share

În Iaşi ar urma să fie construit primul stadion nou din zona Moldovei. Noua arenă din Iași va avea 25.000 de locuri și va costa peste 75 de milioane de euro.

Ciprian Paraschiv, președintele executiv la Poli Iaşi a declarat că noua arenă ar urma să ducă echipa la următorul nivel şi să o transforme într-o forță a fotbalului românesc. 

Citeste si   Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! PALAS ți-a pregătit mii de CADOURI în valoare de 18.000 de euro

Noul stadion este în stadiul de proiectare, dar Ciprian Paraschiv este încrezător că proiectul va fi dus la bun sfârșit. Președintele Poli Iași este de părere că noua arenă va însemna și o nouă epocă pentru echipa din Copou.

Ciprian Paraschiv a declarat că noul stadion din Iași va genera venituri mult mai mari și vor atrage și sponsorizări. Astfel, echipa ar fi mult mai puternică şi s-ar transforma într-o forță a fotbalului românesc.

”Când vom avea un stadion nou, veți auzi de un Iași mult mai puternic din toate punctele de vedere, inclusiv financiar”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele executiv al Poli Iaşi.

Până în momentul de față a fost prezentat un proiect al noii arene și autoritățile locale susțin că se lucrează intens, astfel încât stadionul să fie gata în 2024. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ