Share

Poliția Română a anunțat, joi, în plin scandal cu polițistul pedofil, că scoate la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual, chiar dacă știe că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă.

Polițiștii transmit un mesaj încurajator și îi sfătuiesc pe viitorii posibili candidați să pună în balanță dacă „munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”, notează polițiștii în anunțul respectiv.

Ei recunosc faptul că poate nu sunt perfecți și poate că au multe defecte, dar spun că sunt, cu siguranță, profesioniști și că rezultatele vorbesc de la sine.

„De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, se mai menționează în anunțul respectiv.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ