Share

Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, municipalitatea ieșeană va organiza un eveniment dedicat femeilor care provin din familii defavorizate

Acțiunea, care se află la ediția a IX-a, va avea loc pe 8 martie, de la ora 13.00, în Sala Unirii a Cinematografului Victoria, organizatori fiind Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), în parteneriat cu Ateneul Național Iași.

Citeste si   L-AŢI VĂZUT? Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu

Evenimentul va consta în organizarea unui spectacol folcloric de 60 de minute susținut de solista de muzică populară Mirela Vartic.

Cu aceeași ocazie, toate cele 800 de persoane vor primi ajutoare de urgență în valoare de 50 de lei sub forma unui carnet cu cinci tichete sociale a câte 10 lei fiecare. Vor beneficia de aceste ajutoare femeile beneficiare de alocație de susținere sau venit minim garantat, asistenți personali ai persoanelor cu dizabilități și beneficiare de servicii specializate pentru mame și copii aflate în monitorizarea DAS Iași.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ