Share

Elevii Școlii Profesionale Plugari, alături de cadrele didactice, au considerat că este un gest frumos de solidaritate să fie alături de colegii lor: Antonio, Andrada, Ștefana și Ioana, elevi în clasele V-VIII, care au rămas de curând fără ființa cea mai dragă fiecărui copil – mama

Aceasta a pierdut lupta cu boala care încearcă pe tot mai mulți dintre noi, indiferent de vârstă și de problemele pe care le putem avea. Fiind diagnosticată cu 1 an în urmă cu cancer, fără posibilitățile materiale necesare pentru a urma tratamentul complet, i-a părăsit prematur pe cei patru copii la o vârstă cand aveau tot mai multă nevoie de ea. Tatăl este alături de ei și încearcă să suplinească lipsa mamei, dar nu are un venit constant, lucrând ocazional în localitate.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

În realizarea acestei acțiuni, fiecare elev, după posibilitățile lui, a contribuit cu o sumă de bani, iar astfel s-au colectat în total în jur de 1400 de lei, bani cu care doamnele învățătoare Cornelia D. și Maria F. au însoțit copiii la cumpărături, fiecare alegându-și câte un cadou pentru sărbătorile care se apropie.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Bucuria și zâmbetul de pe chipul lor ne-au confirmat că un efort minim al fiecăruia dintre noi poate fi o bucurie imensă pentru cineva aflat în dificultate. În sprijinul familiei a venit și Consiliul Local, acordând burse sociale pentru cei 4 elevi.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ