Share

Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, a cerut DEMISIA Ministrului Justitiei, Florin Iordache si retragerea Ordonantelor de Urgenta adoptate de catre Guvern, in conferinta de presa din 02.02.2017

PSD este cel mai mare partid din Romania si asta au spus-o cei peste trei milioane de alegatori care ne-au votat si ne-au trimis sa guvernam. Noi credem in continuare in valorile social-democratiei europene si valorile democratiei europene.

Ce remarcam in acest moment este ca Romania are nevoie de stabilitate atat economica cat si legislativa. Daca ne uitam in jurul nostru vedem o Europa ravasita, vedem SUA care au oamenii in strada si mai ales ne uitam si din perspectiva in care Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene in anul 2019. Romania are nevoie de stabilitate mai mult ca niciodata. Romania are nevoie de consens, Romania are nevoie sa se puna la munca. 

Citeste si   „Culisele puterii”. Miron Mitrea: Marea problemă este sistemul de sănătate publică - este aproape inexistent

Am ales de la inceputul carierei mele politice sa spun adevarul si sa nu-mi fie rusine sa ma uit in ochii iesenilor, a membrilor de partid si a propriei constiinte.

De aceea astazi voi incerca sa transmis un mesaj in calitate de PSD Iasi si sa propun Guvernului Grindeanu si domnului presedinte Liviu Dragnea urmatorul lucru – SA ABROGE la fel de urgent Ordonanta de Urgenta 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului Romaniei ales pe 11 decembrie, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii, societatea civila si sa lasam Parlamentul, ca entitate democratica acestui stat, sa decida.

Sa se refaca pactul social si politic cu romanii. Nu avem voie sa esuam in increderea pe care le-am cucerit-o.

Trebuie sa le demonstram ca putem face guvernare, ca putem sa ne respectam cuvantul pe care l-am dat inainte de 11 decembrie, ca Romania poate sa detina un guvern puternic cu oameni responsabili si care fac tot ceea ce trebuie pentru ca majoritatea legitima sa se exprime in acest stat. De aceea, CER PUBLIC DEMISIA  domnului ministru Florin Iordache, ministrul Justitiei, pe care il vad singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in aceste zile ” a declarat Mihai Chirica.

A declarat primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica in Conferinta de presa din 02.02.2017


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ