Share

În perioada 16 ianuarie – 3 februarie, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 46 de procese verbale de contravenţie. Amenzile acordate au fost în sumă totală de 18.130 lei.

Cele mai multe amenzi, anume 35, au fost acordate pentru nerespectarea obligaţiei de curăţare a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

Celelalte amenzi au vizat expunerea mărfurilor în afara spațiului de vânzare, lipsa contractului de folosință modul, nerespectarea somaţiei de ridicare a unui autovehicul avariat abandonat pe domeniul public, lipsa autorizațiilor de funcționare și lipsa graficului de execuție a unei lucrări de amplasare de rețele de telecomunicații în subteran.

În aceeaşi perioadă au fost date şi 77 de somaţii. Cele mai multe, respectiv 51, au fost emise pentru curăţarea zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și ale imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

Restul au fost emise pentru ridicarea unor autovehicule avariate sau de de tonaj mare staționate pe domeniul public, prezentarea actelor de funcționare a agenților economici și pentru refacerea domeniului public afectat de intervenții la rețeaua publică de apă, gaz și termoficare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ