Share

Încă un pacient a murit în urma incendiului izbucnit la secția de terapie intensivă de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț. Pacientul se afla printre cele șase persoane care au fost aduse sâmbătă seară (14.11 -n.r.) la Iași.

Șase pacienți cu COVID-19 internați la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț au fost aduși sâmbătă noapte, la Iași pentru a fi internați la spitalul mobil de la Lețcani.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Incendiul devastator din unitatea nemțeană a făcut ca 10 persoane să-și piardă viața, iar medicul de gardă Cătălin Denciu să sufere arsuri extrem de grave.

Pacienții care au supraviețuit sunt acum în stare critică

”Sunt 6 pacienți, sunt pacienți de terapie intensivă aflați în stare gravă. Potrivit medicilor de gardă, trei dintre ei sunt mai grav. Avem ce ne trebuie pentru a ne asigura tratamentul împotriva COVID-19.

Pacienții nu au leziuni în urma unor arsuri, vom căuta să obținem evoluția cea mai bună, ne mobilizăm  să asigurăm personalul necesar pentru detașare. Noaptea trecută am asigurat funcționalitatea cu personalul de la Boli Infecțioase chemat de acasă”, a declarat prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Sf. Parascheva din Iași.

Cauza incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț pare a fi un injectomat, conform unor surse judiciare. Injectomatul este o seringă automată care livrează medicamente în mod continuu. În urma incendiului de la secția ATI au murit 11 persoane.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Share

LĂSAȚI UN MESAJ