Share

În ultimele două săptămâni informațiile potrivit cărora fostul procuror a ajuns în curtea BZI sunt prezente în tot mai multe medii ieșene.

Informațiile nu au fost încă confirmate, iar redacția BZI a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Însă legăturile de colaborare între Florin Asimionesei și Emilian Eva au fost recunoscute de cei doi.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Desigur că o astfel de colaborare ar fi de înțeles. Experiența juridică a fostului procuror ar fi extrem de utilă unei redacții de știri.

Eva nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma această informație. Deocamdată.

Cine este acest fost procuror

A devenit cunoscut după ce a instrumentat dosarul privatizării ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani închisoare.

Procurorul Eva de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost suspendat din funcţie de CSM după ce fost trimis în judecată de DNA, în septembrie 2015.

El a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, spălare de bani, efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite şi fals în declaraţii.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ