Share

Un tată ar putea regreta că a întrebat-o pe fiica sa ce își dorește de Crăciun după ce aceasta a venit la el cu o listă de 26 de dorințe care îl vor supune la o adevărată provocare pe Moș Crăciun, dar și pe renii acestuia, potrivit The Mirror.  

Oamenii s-au îndrăgostit însă de curajul fetiței, cât și de ortografia fonetică a cuvintelor care fac obiectul dorințelor de pe lista copilei, pe care tatăl a publicat-o pe contul său de Twitter cu următorul mesaj: „Fiica mea de 10 ani și trebuie să-și fie ieșit din minți cu aceast listă de Crăciun”.

Citeste si   Tic-Tac. Ziua eMAG se apropie de final - ce reduceri au mai rămas pe site

Pentru a-i îndeplini dorințele, Moș Crăciun va trebui să lucreze îndeaproape cu Apple, deoarece lista începe cu un iPhone 11, un AirPod și un nou MacBook Air.

Există însă și obișnuitele solicitări populare în rândul copiilor, cum ar fi hainele, obiecte de machiaj, dar și un iepuraș adevărat, precum și hainuțe pentru acesta.

Citeste si   VIDEO | Un român a dat aproape 800.000 de euro pe o cocioabă construită pe malul unui lac din Austria

Fetița iese, ulterior, din tipar pentru că își dorește ca Moș Crăciun să-i aducă o poșetă Chanel, purfum, bijuterii, ulei essențial, dar și 3.000 de lire sterile (cash!!!).

Comentariile la această postare au fost din cele mai diverse. În vreme ce unii internauți au numit dorințele fetiței ca fiind „o mișcare rockstar”, un altul a adăugat: „Cred că plănuiește să se mute.”

Citeste si   6 semne zodiacale de care fostul iubit încă este îndrăgostit

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ