Share

În lume, la fiecare şase secunde, un om moare din cauza diabetului, iar jumătate dintre adulţii bolnavi trăiesc nediagnostricaţi, neştiind că au această boală, potrivit Federaţiei Internaţionale a Diabetului.

În România, peste două milioane de români cu vârste cuprinse între 20 şi 79 de ani suferă de diabet, arată cele mai recente studii în acest sens. Cei mai mulţi pacienţi ajung la diagnostic şi tratament atunci când complicaţiile cauzate de acest tip de boală se fac simţite.

Citeste si   4.902 cazuri NOI de PERSOANE infectate cu SARS – CoV - 2 la nivelul ROMÂNIEI

Docturul Jorge Gonzales Ramirez, fondator al Asociacion Mexicana para el Diagnostico y Trataiento de Enfermedades Autoimunes, a prezentat un nou tip de vaccin care ar inversa evoluţia bolii, în cadrul celei de-a 75-a ediţii a Scientific Seassions of the American Diabetes Association, scrie presa internaţională.

Cum funcţionează? După ce se vor lua circa cinci centimetri cubi de sânge de la pacient, iar sângele se va amesteca cu 55 de mililitri de ser fiziologic, compoziţia se va răci la cinci grade Celsius, pentru ca rezultatul să fie injectat pacientului, corectând problema. Vaccinul se întinde pe o durată de şaizeci de zile, timp de un an. Care este explicaţia? Odată prelevat sângele, temperatura sa ajunge la 37 de grade, iar atunci când este răcit la cinci grade are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice.

Citeste si   4.902 cazuri NOI de PERSOANE infectate cu SARS – CoV - 2 la nivelul ROMÂNIEI

Acum, vaccinul urmează să fie testat pe un eştantion de 150 de persoane a căror boală a ajuns într-un stadiu avansat. Apoi, tratamentul ar urma să fie disponibil pe piaţă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ