Share

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului asigurărilor sociale de stat

Legea bugetului asigurărilor sociale de stat a fost promulgată de Klaus Iohannis. “Pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD”, a spus Preşedintele.

Anunţul promulgării legii bugetului asigurărilor sociale a fost făcut într-o declaraţie de presă, în care preşedintele a criticat din nou guvernul PSD.

„Declaraţiile mincinoase şi fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenţa: PSD e unicul vinovat de situaţia în care ne găsim şi de faptul că la jumătatea lunii martie nu avem buget. După ce a întârziat inadmisibil de mult, guvernul pesedist nu a fost capabil  nici măcar să vină cu un buget realist, axat pe priorităţile României, ci a propus ceea ce am numit bugetul ruşinii naţionale. E drept că este e un buget foarte bun pentru creşterea prosperităţii PSD, dar nu a României. Veniturile bugetului de stat sunt supraevaluate şi incerte în timp ce cheltuielile arată o preocupare vădită pentru finanţarea partidului şi a clientelei sale, vorbesc de partidul PSD, şi nu pentru asigurarea bunei funcţionări a statului în beneficiul cetăţeanului”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Şeful statului a făcut un apel parlamentarilor, în privinţa legii bugetului, pe care a retrimis-o legislativului.

„Mă adresez încă o dată tuturor parlamentarilor: trataţi cu toată seriozitatea reexaminarea legii bugetului de stat! Corectaţi lucrurile până nu e prea târziu! Faceţi un buget realist, pentru dezvoltarea ţării, nu pentru bunăstarea PSD!”, a spus preşedintele.

11 martie era ultima zi în care legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2019 putea fi promulgată.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ